Tjänster

Hållbara och kreativa lösningar för utemiljöer

Lappset Group är en av världens ledande företag inom tillverkning av lekplatsutrustning och sport- och parkutrustning. Våra produkter, som till största delen tillverkas i Sverige, FInland och Estland, exporteras till mer än 50 länder över hela världen.

Vi erbjuder kvalitativ och fantasifull lekplatsutrustning för skolor, förskolor, privata och offentliga miljöer och kan alltid ge dig en skräddarsydd lösning som utgår från de specifika förutsättningar som finns på platsen.

Här nedanför beskriver vi i korthet ett par av våra unika tjänster. Vill du veta mer om vad vi erbjuder eller vill ställa en specifik fråga kring någon av våra produkter eller tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss via vårt smidiga kontaktformulär här på sidan!

PlayCare - flera tjänster i en

PlayCare är en mångsidig tjänst som innefattar montering, besiktning, renovering och underhåll av tränings- och lekutrustning. Det kan handla om löpande besiktning och underhåll av ett uterum som till exempel en lekplats, för att garantera att all utrustning fungerar som den ska och är säker. Det kan också handla om heltäckande montering inklusive markarbeten och administration. All vår personal är utbildad och certifierad för att kunna erbjuda trygga och kostnadseffektiva lösningar.

MyDesign!

På vår MyDesign!-avdelning samarbetar landskapsarkitekter och designers för att skapa unika lösningar för våra kunder. Det här är en tjänst som passar dig som vill kunna erbjuda en unik lek- eller träningsupplevelse. Det kan handla om fantasifulla klätterställningar, utespel, gungor eller hela temaparker utformade efter våra kunders önskemål. På Lappset har vi bredden, kunskapen och utrustningen som krävs för att förverkliga ert drömprojekt!

Kompletta tjänster inom lekplatsutrustning