Om oss

En världsaktör inom lekplatsutrusning och utemiljöer

Lappset Sweden är en del av Lappset Group, ett familjeägt företag som grundades i Rovaniemi i Finland 1970 och idag har dotterbolag i ett tiotal länder. Vår svenska avdelning finns i Enköping och har 35 anställda. Här erbjuder vi säkra och hållbara produkter och lösningar för utemiljöer med fokus på lekplatsutrustning och träning. Genom våra olika tjänster är vi heltäckande inom tränings- och lekplatsutrustning och kan hjälpa till med projektering och administration av kompletta lösningar eller service och underhåll av befintliga utemiljöer.

Kontakta oss idag så berättar vi mer!

barn som leker

Kvalitet och miljö

När ni anlitar oss för ett projekt på er förskola, skola, bostadsrättsförening eller kommunala projekt så får ni en samarbetspartner med erfarenhet och breda kunskaper inom utemiljöer, med tonvikt på dialog och att förverkliga våra kunders visioner.

Vår verksamhet är alltid nära naturen, därför arbetar vi alltid med miljön i fokus. De nationella miljökvalitetsmålen står som en stabil grund för vårt arbete. Vi följer alltid gällande miljölagstiftning och de lokala regler som finns.

Din samarbetspartner inom lekplatsutrustning och utemiljöer