Lekplatsutrustning

Säkerhet, service och lekglädje på lekplatsen

Om oss

Vi är ett företag med trädgårdsarbete och markanläggning som specialitet. Att bygga kompletta lekplatser och gårdsrenoveringar är våra främsta specialiteter. Stockholm med omnejd är vårt arbetsområde.

Tanken bakom vår affärsverksamhet är att erbjuda kompletta tjänster som skapar en trivsam och funktionell miljö runt fastigheter. Vi skapar en miljö att trivas i för hyresgäster från alla generationer. Vi förvaltar dessa miljöer året om, så att de lever året om. Vi arbetar hårt för att alltid motsvara våra kunders förväntningar – och helst lite till.

Vi tar även hand om underhållet åt ett stort antal fastighetsägare runt om i Stockholm och i det arbetet samarbetar vi med många uppskattade entreprenörer.

När vi tar hand om utomhusmiljöer så gör vi det i form av en totalentreprenad, vilket innebär att vi tar hand om såväl nyprojektering, projektering och underhåll av dessa miljöer. Vi tar hand om dessa markentreprenader året om. Att ni endast anlitar oss som entreprenör skapar trygghet och kontinuitet och ett kostnadseffektivt genomförande. Hör gärna av dig till oss med en förfrågan, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi hjälper även till med referenser om du så önskar.

barn i tunnel

Vår verksamhet är alltid nära naturen, därför arbetar vi alltid med miljön i fokus. De nationella miljökvalitetsmålen står som en stabil grund för vårt arbete. Vi följer miljölagstiftning och de lokala regler som finns.

Lekplatser och gårdsrenoveringar är våra främsta specialiteter